Derfor tilbyder vi nu, som en af de eneste i Danmark, vikarservice for ledende medarbejdere i Bilbranchen.

Vi ved jo alle, at mangler lederen går der ikke lang tid før at dette kan ses på afdelingens resultat, og det går mange gange også ud over kundetilfredsheden.

Ring derfor næste gang du akut har brug for en hjælpende hånd, hvor en leder eller mellemleder i din bilforretning mangler, vi forsøger hele tiden at udvide vor stab af kvalificerede medarbejdere, og vi forsøger også hele tiden at tilpasse os efterspørgselen.

Vi glæder os til at høre fra dig, og give dig den hjælp som du akut har brug for, også her arbejder vi efter en aftalt timepris, og vi arbejder kun de timer ud har behov for.
Vikarservice
Home
Profil
Ydelser
Ydelser
Referencer
Priser
Nyheder
Link
Kontakt
Assets for you tilbyder nu også vikarservice til Bilbranchen.

Skulle din virksomhed af en eller anden grund pludselig stå og mangle en ledende medarbejder. kan vi nu tilbyde dig assistance i en kortere eller længere periode, indtil din medarbejder igen er tilbage, eller stillingen igen er besat.

Det sker inden for alle erhverv, at en ledende medarbejder pludselig bliver syg, og afdelingen mangler akut en leder til at styre dagligdagen, eller der er en medarbejder som skal på barsel i en periode.

Endvidere er der også mange ledende medarbejdere som søger nye og større udfordringer og opsiger sit nuværende job, i disse situationer kan der jo nemt gå 1 - 2 måneder inden dette job igen er besat, og endnu en tid inden den nye medarbejder er blevet introduceret og oplært i det nye job.
Assets for you . Stensgårdsvej 23 . DK-7000 Fredericia . Tel. (+45) 20 193 193 . Fax (+45) 76 240 197 . e-mail: ph@assets.dk