Bestyrelsen er også en god hjælper eller inspirator i din virksemhed, hvis du har valgt de rette personer til denne opgave, dette kan være lige så vigtigt som at have de rette medarbejdere.

Er du i tvivl om du har den rette bestyrelse, så lad os tage en snak om dette område.
Regnskabsservice / analyse
Home
Profil
Ydelser
Ydelser
Referencer
Priser
Nyheder
Link
Kontakt
Regnskabsservice og analyse af virksomhedens regnskab er en af vore store nicher.

Det er tit nødvendigt af få nye øjne til at se regnskabet igennem, og få udpeget de svageste områder, således at fokus kan målrettes disse områder.

Vi har mange års erfaring i tal og regnskaber, og driver sideordnet med virksomheden her, en virksomhed ved navn Quickaccounting, som tilbyder regnskabsassistance til små og mellemstore virksomheder, se meget mere om denne virksomhed på quickaccounting.dk.

Vi ved godt, at i mange virksomheder har man opfattelsen af, at regnskab er noget regeringen har fundet på, og alle de regler der er blevet etableret er kun for at Skat skal have deres part, men prøver man og ser på den administrative del af en virksomhed med andre briller, er der her rigtig mange penge at tjene, hvis man vil have sit fokus rettet på indtjeningen og ikke mindst på omkostningerne.

Der var engang en klog professor så gav en opskrift på at blive rig, han sagde: "Tag hvad du kan få, og behold hvad du har".
Assets for you . Stensgårdsvej 23 . DK-7000 Fredericia . Tel. (+45) 20 193 193 . Fax (+45) 76 240 197 . e-mail: ph@assets.dk