Assets for you er en virksomhed, som tilbyder konsulent bistand til erhvervslivet, med speciale bl.a. inden for autobranchen, og med bopæl midt i Danmark.

Vores vision er til stadighed, at være en aktiv og faglig kompetent samarbejdspartner for den enkelte virksomhed, og være med til at skabe værdigrundlag og resultater for kunden ved alle fælles løsninger.

Endvidere ønsker vi et gensidigt udbytte, kunde og virksomhed imellem, hvor vi vil forsøge at opbygge gode relationer gennem fælles tillid og kreativitet, og hvor vi sammen kan skabe de perfekte rammer og gode kvalitative resultater.

Vi tror på, at alle vore kunder er kvalitetsbevidste, så derfor ønsker vi at samarbejde i en aktiv dialog, hvor kreativiteten udspringer af lysten til at skabe de gode løsninger og dermed skaber vi sammen de bedste resultater.

En af vore mest udbredte synspunkter i forbindelse med virksomhedsrådgivning er:

"Tilfredse medarbejdere skaber tilfredse kunder, og tilfredse kunder skaber god økonomi i forretningen".
Assets for you's profil er grundlæggende udsprunget af to personers mange årige arfaring fra forskellige lederjobs i det danske erhvervsliv, og endvidere lysten til at vidergive denne viden til nye mennesker, enten med mod på det selvstændige erhvervsliv, eller til personer og virksomheder, som måske skulle være kørt fast med deres nuværende virksomhed, og måske bare mangler en hjælpende hånd i en kortere eller længere periode, til at få virksomheden analyseret og optimeret.

Vore kompetancer rækker stort set til alle former indenfor ledelse, herunder økonomi, kvalitetssikring, uddannelse, coaching, analyser, medarbejder udvikling, ledelses udvikling osv., og vi kan derfor hjælpe med alle forskellige ledelses opgaver i dagligdagen efter behov.

Indenfor følgende erhvervsområder besidder vi ekstra stor viden:
  • Autobranchen
  • Udlejningsbranchen
  • Produktionsvirksomheder
  • Salg-, service- og engrosvirksomheder
  • Mindre håndværksvirksomheder

Firmaprofil
Home
Profil
Ydelser
Ydelser
Referencer
Priser
Nyheder
Link
Kontakt
Assets for you . Stensgårdsvej 23 . DK-7000 Fredericia . Tel. (+45) 20 193 193 . Fax (+45) 76 240 197 . e-mail: ph@assets.dk