Nyheder
Bilbranchens virksomhedsdoktor

Bilbranchen har igennem de senere år været igennem en kraftig slankekur med hensyn til forhandlere, hvilket har været en nødvendighed for at de nuværende forhandlere kan have en fornuftig indtjening.

Mange af de nuværende forhandlere har derfor måtte udvide deres forretninger for at kunne klare den øgede efterspørgsel på salg og service, og har i dag nogle forretninger som måske er dobbelt størelse af hvad de var for bare få år siden.

Denne udvidelse har derfor stillet store krav til ledelse i forretningerne, hvilket mange af de nuværende forhandlere har måtte sande, en virksomhed på 30-50 medarbejdere eller mere, skal ledes på en mere professionel måde end en mand/kone forretning med 5-10 medarbejdere.

Omsætningen i disse forretninger er fordoblet eller måske tre doblet inden for de seneste år, hvor imod indtjeningen mange steder mangler eller der er røde tal på bundlinien, grundet manglende profesionel ledelse. Vi kan her nævne en enkelt ting som at lave et budget er nyt for mange virksomheder, samtidig med at der skal etableres ledergruppe og ansvar uddelegeres.

Mange virksomheds ejere kan godt se at der er noget galt, men mangler værktøjer til af få gjort noget ved det, her taler vi om forandringsledelse, hvilket kan være noget med at se muligheder istedet for begrænsninger.

Assets for you kan hjælpe disse virksomheds ejere til at få styr på alle disse parametere, og løser f.eks. følgende opgaver:
  • Analysere virksomheden
  • Vælge handlingsparametere
  • Gennemføre ændringer
  • Sikre medarbejdernes forståelse og aktive deltagelse
  • Forestår implementeringen

Endvidere er der mange andre opgaver som tit samtidig eller efterfølgende skal optimeres i virksomhederne, her tænkes der på kvalitetssikring, kundetilfredshed, mødeledelse, medarbejdertilfredshed, uddannelse, coaching og meget andet.


Assets for you, juli 2007.
Nyhedsbreve:

Vi forsøger at udgive et nyhedsbrev 4 gange årligt, med de tiltag og opgaver vi arbejder med.

Endvidere vil vi skrive lidt om vores synspunkt på Bilbranchen, og om vores ideer til fremtiden.

Nedenfor kan du klikke på linket og downloade nyhedsbrevene.


Nyhedsbrev september 2007 (Download her)

Home
Profil
Ydelser
Ydelser
Referencer
Priser
Nyheder
Link
Kontakt
Assets for you . Stensgårdsvej 23 . DK-7000 Fredericia . Tel. (+45) 20 193 193 . Fax (+45) 76 240 197 . e-mail: ph@assets.dk