Budget program
Home
Profil
Ydelser
Ydelser
Referencer
Priser
Nyheder
Link
Kontakt
Mange virksomheder  kører i dag uden at have et egenligt mål at gå efter, man kigger på tallene og sammenligner med sidste år - er det bedre eller dårligere, og det er så det.

Med et budget beregnet man den realistiske og optimale indtjening en virksomhed kan have, og periodisere tallene, så de afspejler hverdagen og de antal arbejdsdage der er i den aktuelle måned.

Vores erfaring er, at når der bliver udarbejdet et budget i en virksomhed, som ikke før har haft et budget, viser det sig som regel, at indtjeningen mange steder kan fordobles, så her er der rigtig mange penge at tjene.

Vi har derfor udarbejdet en budgetmodel, som kan tilpasset enhver virksomhed, og ved små ændringer kan tilpasses netop din forretning.

Vi tilbyder derfor denne model til virksomheder som kunne have interesse i at få udarbejdet et budget, hvor vi tilretter modulet til Jeres kontoplan, og giver Jer 4 timers undervisning i brugen af programmet.

Samlet pris kun kr. 9.990,- excl. moms.
Klik på billedet for at se det i stor format
Hvis du ikke har en regnskabschef som har den nødvendige tid til at udarbejde et budget, kan vi også hjælpe hele vejen.

Ring og få et pristilbud eller en demonstration af programmet.
Assets for you . Stensgårdsvej 23 . DK-7000 Fredericia . Tel. (+45) 20 193 193 . Fax (+45) 76 240 197 . e-mail: ph@assets.dk